JarmoNevalainen

Omituista vastuunkantoa

Carl Haglund puolustusministerinä sekä Timo Soini ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajana ovat kantaneet kukin omalla tavallaan viime päivinä vastuuta Suomen asioiden edistämisessä. Vedetäänpä nippuun.

Suomen puolustusministeri Carl Haglund on viime päivinä pukeutunut Ukrainan väreihin sekä perunut  Venäjän puolustusministeri Shoigun kanssa kuukausia sitten sovitun, vuotuisen tapaamisen.
Syyksi peruuntumiseen hän ilmoitti että hän ei halua antaa väärää kuvaa että Suomi kaveeraisi Venäjän kanssa silloin kun kriisi on päällä. Vierailussa voisi olla riski, että ulkomaailmalla Suomen visiitti tulkittaisiin tueksi Venäjän toimintaa kohtaan. 

Suomen puolustusministeri Carl Haglundia ohjaa vakava russofobia. Silloin kun ihminen pelkää, hän menettää rationaalisen ajattelukyvyn. Hän ei kykene toimimaan logiikan ja järjen mukaan vaan häntä ohjaavat tunteet ja omat pelkotilat. Carl Haglund ei ole tehtäviense tasalla ja siksi hänen kuuluisi erota.

Ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Timo Soini jäi viikon sairaslomalle perjantaina. Kuitenkaan se ei estänyt Timoa saapumasta Ylen ykkösaamuun ja rupattelevan mukavasti 40 min.
Tämän jälkeen Timo vetäytyi hoitamaan nilkkaansa ja antoi vpj. Salolaisen hoitaa ulkoasiainvaliokunnan kokouksen sunnuntaina.
On perin merkillistä että kipeä nilkka vie lausuntojenantokyvyn näin kriittisellä hetkellä. Puhekykyä se ei sentään vienyt, sen osoitti lauantainen latteuksien lateleminen.
Kun Perussumalaisilla oli eduskuntaryhmänpuheenjohtaja vaalit niin Timo kantoi vastuuta rukoilemalla Yhdysvalloissa. Yhdysvaltoihin lähdön syyksi hän kertoi että kun tällainen kutsu tulee niin silloin Timo menee. Lisäksi hän kertoi voivansa saada uusia hyviä ideoita tapaamiltaan ihmisiltä.

Timon roolia julkisuudessa on paikannut Jussi Niinistö joka on tunnetusti ns. Nato-haukka. Tämähän sopii Timolle mainiosti sillä onhan hänkin Suomen Nato-jäsenyyden kannattaja. On vain ikävää näiden herrojen kannalta että kansa ei tähän asti ole lämmennyt Natolle.

Valta media suoltaa uutisvirtaa jonka perusteella taas yritetään selättää väärin tietävä kansa jotta päästään isojen poikien kanssa leikkimään.

Tunnetusti hyvän humalan jälkeen tulee paha krapula, niin mistä Suomi ottaa krapularyypyn?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat