JarmoNevalainen

Media = Täyttä propagandaa

Viime päivinä ei ole mediassa paljoa muuta nähty kun uutisointa ilkivallasta ja anarkisteistä. Media ei tee muuta kuin mässäile, riepottele ja retostele sillä kun keskenkasvuiset nulikat tekivät ilkivaltaa.

Samaan aikaan Yle vajoaa ennätyssyvyyksiin kun se kaivaa sotaveteraanin kertomaan Suomen nato-jäsenyyden välttämättömyydestä. Ei voi kun nauraa medialla joka taivastelee itäisen naapurimme media propagandaa. Pata kattilaa soimaa.

Helsingissä oli itsenäisyyspäivänä rauhallisia mielenosoituksia. Ei uutisoitu (Yle fem näytti vajaan minuutin Antti Pesosen haastattelun) koska näissä mielenosoituksissa todellinen viesti on liian iso ja kova pala nieltäväksi. Se on totuus mikä pelottaa ei vain mediaa vaan hahmoja median takana. Media ei halua käsittellä totuutta koska media ja sen työntekijät näkevät itsensä osana valtaapitäviä ainakin epäsuorasti. Totuus käsittelee mediaa kun sen aika lopulta tulee.

Media tietoisesti ei ota oikeita asioita tapetille vaan leikkii tipitiitä ja lietsoo pelkoa, vihaa ja inhoa toisia ihmisiä vastaan. HÄVETKÄÄ!

Kun ainoa tapa saada näkyvyyttä on ilkivalta niin ilkivalta tulee lisääntymään. Se tulee johtamaan väkivaltaan. Kaikki te päätoimittajat jotka olette sadanpäämiehiä olette osavastuussa tästä kehityksestä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän JuhaOjala kuva
Juha Ojala

Juuri näin.

Tämä ei toki ole faktatietoa, mutta media vaikuttaa lahjotulta. Esim Nato ja euromyönteiset kirjoitukset voisivat hyvin olla maksettuja uutisia. Ja tällä hetkellä juuri nuo "lapsi jäi auton alle" ja "kuolonkolareita valtavasti" tyyliset uutisoinnit näyttävät lähinnä yritykseltä, jolla pyritään vaikuttamaan suomalaisten mielialaan ja itseluottamukseen.

Jollaan suuryritysten veroparatiisirahoilla mahdollisesti ohjaillaan uutisten laatua. Ja kuten ei varmasti tämän bloginkaan olettamus, ei mun kommenttikaan pohjaudu mihkään parin viime päivän pääuutiseen. Jo pidemmän aikaa hyvin yksisilmäiset uutiset ovat herättäneet ihmetystä.

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Juuri näin.
Suomessa on tehty mediajohtoinen vallankumous, jota monetkaan sopulit (toimittajat) eivät itse ole huomanneet. Kuvaavaa oli, miten Yle Puheen tuottaja tuohtui, kun kerroin, että valtamedia ei ole näistä päiväsaikaan järjestetyistä asiapitoisista mielenosoituksista kertonut. Kuvaajia niissä alkuunsa liikkui, ja kerrankin eräs keskisuuri lehti oli aikonut julkaista sekä kuvan että jutun, mutta kun STT:ltä (tai muiltakaan) ei tullut mitään tekstiä, niin mielenosoituskuvakin jäi julkaisematta.

Tämä natotus Venäjän avulla on kyllä vähintäänkin euroopanlaajuista. Isot pojat siis taustalla, eikä suomalaisella maakuntalehdistölläkään näytä olevan varaa tuota sontaa vastustaa.

Venäjänatotus on kyllä jo auttanut suuresti amerikkalaista sotateollisuutta, joka Afganistanista ja Irakista vetäytymisen jälkeen on suuressa vihollispulassa. Liki kaikki maat ovat lisänneet sotabudjettiaan, ja USAstahan ne aseet suurelta osin ostetaan. Nato on USA:n sotateollisuuden menekinedistämisorganisaatio. Sillä on myös omat pehmeät menetelmänsä.

Toimituksen poiminnat