JarmoNevalainen

Oikaisu Leo Miralan värittämään IPU syytökseen

  • Faktat
    Faktat

Leo Mirala on kirjoittanut blogin jossa syyttää ja hyökkää voimakkaasti IPUa vastaan. Miralaa harmittaa kun IPU ei ohjelmaassaan erikseen mainitse puolustusmäärärahojen noston tarpeellisuutta.

Joskus itsestäänselvyydet jäävät sanomatta/kirjoittamatta. Ohessa on HelsinginSanomien vaalikoneesta yhteenveto kysymykseen "Puolustusvoimille on annettava enemmän rahaa".
Sokea Reetakin näkee mihin IPU sijoittuu tässä asiassa.

Yhdessä huomiossa Mirala on täysin oikeassa. IPUn eduskuntavaaliohjelma on Loistava.
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (38 kommenttia)

Käyttäjän TimoKalliokoski kuva
Timo Kalliokoski

Juupa juu. On aikoihin eletty, kun itsenäisyyden puolustaminen nähdään Venäjän nuolemisena ja juonena.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

On aikoihin eletty, kun Venäjän nuolemisesta tehdään itsenäisyyden puolustamista.

Käyttäjän NinaPalomki kuva
Niina La

Teen sulle nyt Juha kysymyksen. Missä olet kohdannut Venäjän nuolemista? Siis liittyen Ipuun.

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen Vastaus kommenttiin #3

Muutaman ex-ehdokkaan ja monien ipulaisten kirjoituksissa ja kommenteissa mm. tämän alustan blogeissa...

Käyttäjän NinaPalomki kuva
Niina La Vastaus kommenttiin #4

Voisitteko yksilöidä tarkemmin? Minä kun en itse pidä, että valtaosa ipulaisista olisi mitään Venäjää ihannoivaa kirjoittanut.

Hellevigin tapauksen kyllä muistan, mutta se ei ole enää ajankohtaista.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #3

Näille EU-liemissä marinoituneille länsitrolleille mikään muu ei ole riittävää länsisuomettumista kuin täydellinen lankeaminen lännen eteen ja alle riemuiten.

Olet tiettävästi neuvostoliittolainen, jos edes tiedostat, että Suomella on itäraja. Se on kerettiläinen kuvitelma, totuus on, että EU on valon ja rakkauden tyyssija ja sen valo loistaa niin voimakkaasti ettei rajat edes näy!

Lääkkeitä nää tarvihee.

Käyttäjän perttikostiainen1 kuva
Pertti Kostiainen Vastaus kommenttiin #5

Sunko? Paljon mielummin Ninan

Käyttäjän JarmoNevalainen kuva
Jarmo Nevalainen Vastaus kommenttiin #7

Juu ei minun, siinä menee päivä pilalle. Katsokaa tuota kuvaa minkä laitoin tähän blogiin mukaan, josta näkyy eri puolueiden kannat armeijan rahoituksen nostamiseen.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #7

Tuliko näistä nyt missikissat? Puolustusmäärärahoissa olennaisinta on ulkonäkö? Oletko harkinnut Kokoomuksen jäsenyyttä? Tuolla logiikalla sopisit sinne kuin nenä päähän!

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #5

Tosiasiat on joskus vähän vaikeita, kun tarkoitus on vain trollata vastapuolella. ;-)

Käyttäjän perttikostiainen1 kuva
Pertti Kostiainen Vastaus kommenttiin #13

Älä hiilly toi oli vaan huono heitto. Mutta kokommus on ehkä se viimeinen jota äänestäisin. Ei natoa ja vähempi EUta on listalla ja enempi meidän omien asioiden hoitoa eikä ainoastaan raharikkaiden pillin mukaan hyppelyä. Sellainen saa minun ääneni

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #16

Enhän mä Pertti ole edes lämmin vielä. :-)

Tuo sinun tilauksesi kuulostaa aivan IPU:lta!

Käyttäjän perttikostiainen1 kuva
Pertti Kostiainen Vastaus kommenttiin #22

Kyllä tiedän että tempperamentissa löytyy ja se ei ole huono asia. Ei ipukaan ole pöllömpi vaihtoehto.

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #23

Oikeesti on hyvä porukka ja mahtava ohjelma. En mä muuten olisi mukana. ^_^

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #24

Ohjelmassahan ei varmaankaan ole moittimista, omaltaosaltani taas ihmettelen sitä ettei perustuslakituomioistuimen ehdoton vaatiminen ole noussut ensimmäiselle sijalle, mutta kerkeäähän sen vielä nostaa ennen vaaleja, jos näkee tarpelliseksi.
Vetihän kepukin länkiä korviin olutasiassaan.

Susanna Kaukinen

Missä sitä Puttea nuollaan? Voisin sanoa siitä jätkästä jotain sellasta jolla tulisi kielto tältä palstalta heittämällä, joten en uskalla.

Käyttäjän TaunoVornanen kuva
Tauno Vornanen

On aikoihin eletty,kun EU:ta nuolemalla mitätöidään Suomen itsenäisyys !

Susanna Kaukinen Vastaus kommenttiin #18

Tästä nyt todellakin on kysymys - ja nyt saa riittää !!!

Susanna Kaukinen

Täysin järjetöntä puhetta. Ettei vaan Leo sittenkin oli EU:n maksama länsitrolli?

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Joillakin on hirveä kiima nähdä kaikki länsivaltojen toiminnan kritiikki Venäjän nuolemisena. Nuoleeko kokoomuskin Venäjän ahteria, kun on Putinin puolueen veljespuolue? Mikä ihme muka tekee kaikista länsikriittisistä suomalaisista kokoomuslaisia?

Hyvä esimerkki tuosta suhteellisuudentajun vajeesta on Pietarin trollitehtaan setviminen valtamediassa, joista varsinkin Yle on kyseenalaisesti "kunnostautunut". Samaan aikaan toisaalla: USAn ja Britannian sim-korttiurkinta on tuhat kertaa merkityksellisempää ja vaarallisempaa mitä propagandaan ja vakoiluun tulee.

Mutta toisiin purevat vain lillukanvarret. Me taas, jotka kiinnitämme huomiomme suurempiin ja merkityksellisempiin asioihin, saamme kuunnella kremlintrolli-tasoista marinaa lillukanvarsiporukoilta.

Suhteellisuudentajun hämärtäminen on valtamedian (myynnille) suurin valttikortti.

Susanna Kaukinen

Kysehän on kotimaan sisäisestä propagandasodasta, jossa valtablokki hyökkää haastajia vastaan epätoivoisesti, koska sen valta on murenemassa täysin epäonnistuneen ja katastrofaalisen eurostoliitto-projektin takia.

Susanna Kaukinen

Mä kirjoitin kanssa laajamittaisen vastineen Leon juttuihin joissa ei ollu päätä eikä häntää.

Kyllä IPU, Kyllä Alkio, Kyllä Gandhi !!!
=> http://susannakaukinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1...

Taisto Orre

Todella tasokasta! Näistäkö tulevia kansanedustajia?

Susanna Kaukinen

Ehdottomasti, koska Suomi tarvitsee eduskuntaan hyvän ja rehellisen porukan, ei nykyistä ylempää roskaväkeä, joka ainoastaan ajaa omaa etuaan ja kumartelee imperiumin keskukselle ja suomalaiset maksaa tästä kaikki viulut!

Porukka on vaihdettava. Ne sliipatut ravattiapinat on nimenomaan se roskaväki, joka tässä on ongelma, ei se, jos tavallinen suomalainen hyvää tarkoittava ihminen saattaa hieman suorempaankin puhua.

Kieroonpuhujia on kansalliseksi vaaraksi asti.

Jari Ahlfors

Oli hivenen asiaton kommentti.. DELETE .

Susanna Kaukinen

Sitä sattuu, hyvä, että itse huomasit sen ajoissa poistaa. :-) Itse olen linjannut niin, että kiukuttelen muualla kuin täällä, niin ei tule käyttökieltoja.

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer

Odotamme vain Leo Miralan vastausta. Älkäämme pidätelkö hengitystämme...

Susanna Kaukinen
Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kiitoksia Jarmo hyvästä lisätiedosta. Nyt kun sain selville että IPU kannattaa myös armeijan määrärahojen lisäämistä niin voin ilokseni todeta että IPU:n vaaliohjelma on täydellinen!

IPU:n ohjelmatyöryhmä voittaa kaikki mainostoimistot!

Susanna Kaukinen

Nonni !!!

Tervetuloa mukaan, Leo! ^_^ \o/

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer

Tässä lisäinfoa sinulle Leo.
Tämä on IPU:n nykyisen ehdokkaan Sami Parkkosen aiemmin kirjoittama blogi, joka kuvaa varsin hyvin näkökantojamme omaan puolustuskykyyn.

http://rayhablogi.blogspot.fi/2013/07/suomen-armei...

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Jos on sitä mieltä että Suomea kannattaa ja pitää puolustaa, eikö silloin pidä ajatusta jatkaa kysymällä miten armeijan tehoa voidaan lisätä jotta Venäjän hyökkäys voitaisiin torjua? Aseistusta voidaan lisätä ja koulutusta tehostaa kuten tehtiin 1939. Mutta silloinkaan se ei riittänyt, olimme yksin. Eikö maksimaalinen puolustusteho saavutettaisi liittymällä Natoon?

Ilman EU:ta olisimme talvisodan tilanteessa, ei minkäänlaista kaveria. Nyt on edes EU. Minusta ryhmä joka vastustaa Natoa ja EU:ta on vastuuton puolustusta ajatellen. Ilman EU:ta olisimme jo Euraasian unionissa!

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #33

Leo, kuule!
Minähän vastasin Sinulle jo Sinun blogissasi miten maanpuolustusta voi kehittää ja voimistaa.
Ymmärsin, että olet samaa mieltä?

Henry

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala Vastaus kommenttiin #34

Kiitos, se oli hyvä selostus!

Käyttäjän JohnnyLoikkanen kuva
Johnny Loikkanen

Nato ei tarkoita sitä että meille tulisi lisää rautaa rajalle. Se tarkoittaa omien puolustusvoimiemme alasajoa vielä entisestäänkin. Sitä ei nato voi korvata mitenkään. Ja kuten Sanden kirjoituksessakin ilmeni, se tarkoittaa että Suomi muodostuu Venäjälle ydinaseuhkaksi. Vaikka kuinka sopisimme naton kanssa ettei Suomeen ydinaseita tuoda niin Venäjä ei voi sitä varmuudella tietää. Ottaisiko Venäjä riskin, että ydinase-Suomesta ammuttaisiin esim. miljoonakaupunki Pietariin ydinohjus, tuskin.

Paras vaihtoehto on omat uskottavat puolustusvoimat = puolustusmäärärahojen lisääminen asevelvollisuusarmeijalle, sekä aito ja uskottava liittoutumattomuus. Siinä ei ole varaa naton isäntämaasopimuksille. Se on purettava, sikäli kuin sillä vielä on edes todellista lainvoimaa.

Käyttäjän MattiAalto kuva
Matti Aalto

Ajatus siitä että Venäjä olisi hyökkäämässä tai olisi hyökännyt johonkin on totta vain jossakin toisessa todellisuudessa.

Suomen armeijalla saattaisi kuitenkin olla vakavasti otettava olemassaolon tarve globaalin finanssipääoman läntisen blokin muodostaman sotilaallisen uhan vuoksi.

Suomen, Ruotsin, Venäjän ja Norjan kesken voidaan sopia sodan uhkan torjumisesta Ydinaseettoman Pohjolan ja samalle alueelle muodostettavan vieraista sotavoimista ja -varustuksista vapaan rauhan vyöhykkeen muodostamisen pohjalta. Silloin kukin maa tarvitsisi itsenäiset puolustusvoimat taatakseen sen ettei sen aluetta käytä mikään vieras armeija.

Tällaista monen keskistä luotettavaa turvallisuusjärjestelmää ei kuitenkaan ole olemassa. Päinvastoin. Suomen armeijan komentaja on allekirjoittanut sopimuksen joka alistaa Suomen armeijan potentiaalin hyökkääjän alaisuuteen.

Rahan myöntäminen jo etukäteen miehitysarmeijalle antautuneelle armeijalle ei voi olla hyväksyttävää, sehän olisi ihan sama kuin jos norjalaiset olisivat keränneet kolehtia Quslingin takana oleville joukoille.

Käyttäjän MattiAalto kuva
Matti Aalto

" Vaikka kuinka sopisimme naton kanssa ettei Suomeen ydinaseita tuoda niin Venäjä ei voi sitä varmuudella tietää."

Mehän tiedämme sen että Suomen puolustusvoimien komentaja on allekirjoittanut Utvan valtuuttamana sopimuksen jossa ydinaseiden sijoittaminen Suomen alueelle jätetään Naton komentajan päätettäväksi - ellei sitten isäntämaasopimukseen sisälly jotakin salaista lisäpöytäkirjaa. Olen pyytänyt suojelupoliisia tutkimaan senkin mahdollisuuden konaisvaltaisen tutkintapyynnön yhteydessä. Mutta vaikka sellainen salainen lisäpöytäkirja olisikin olemassa, niin mitenpä sille Venäjällä mitään arvoa annettaisiin.

Toimituksen poiminnat