JarmoNevalainen

Vastusta Trumppia, tienaat 1500$ viikossa

  • Vastusta Trumppia, tienaat 1500$ viikossa
  • Tuttu takapiru
    Tuttu takapiru

Työvoimaa tarvitaan Philadelphiassa Donald Trumppia vastustaviin mielenosoituksiin. Korvaus on varsin kelpo 15-18$ tunnilta aina 77 viikkotyötuntiin asti, lisäksi maksetaan bonus ja ylityökorvaukset. Nopeasti arvioiden 1500$ viikkopalkka on hyvinkin realistinen. Työ tehdään kaksivuorotyönä ja  polttoainakustannukset korvataan.

Myös Los Angeleista tarvitaan väkeä tukkimaan liikenne rauhanomaisesti koska tämä Trump tyhmyys on saatava loppumaan.

ABC kertoi uutisissaan että Phoniexissa mies kertoi saaneensa  3500$ palkkion osallistuttuaan masinoituun Trump vastaiseen mielenosoitukseen.

Kuka rahottaa näitä? Kenellä on näin kova terve ja motivaatio maksaa palkkaa Trumpin vastustamisesta? Mihin tällä pyritään?

On varsin mielenkiintoista että kun tulokset varmistuivat niin Hillaryn kampanjapäälikkö John Podesta tuli lehdistön eteen ja ilmoitti että Hillary ei tule yleisön eteen kiittämään kannttajiaan eikä vaalityöntekijöitä JA he aikovat kyseenalaistaa vaalituloksen.
Tämän jälkeen meni noin tunti jonka jälkeen Donald Trump ilmoitti että Hillary onnitteli Trumppia ja hän hyväksyy vaalituloksen.
Nyt, mitä tuon tunnin aikana tapahtui?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Mediassa ennustettiin Clintonin voittavan jopa 99%:n varmuudella ja ettei Trump tulisi hyväksymään tulosta. Ennuste oli muutoin oikein, mutta nimien paikka oli epähuomiossa vaihtunut ennusteessa.

Ilmeisesti nämä vaalit eivät olleet sitä kuuluisaa länsimaista demokratiaa, koskapa masinoidun arabikevään enteitä on sielläkin ilmassa.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

En tiedä mistä mediasta tuon 99% olit kaivellut, facebookista vai?

Ennen vaalipäivää arvioitiin Trumpin voittotodennäköisyys viimeisessä arviossa noin 25%:ksi. Se perustui siihen, että Clintonin kannatus kaiken kaikkiaan on vain hiukan Trumpin yläpuolella ja voittaakseen vaalin Trumpin pitää saada kaikkien vaa´ankieliosavaltioiden enemmistö.

Todennäköisyysarvio oli siis hyvin realistinen ja kannatusarvio oikeaan osunut. Tuo 25% sattui nyt toteutumaan.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Lottovoitonkin saaminen on äärimmäisen epätodennäköistä. Joku sen kuitenkin aina saa.

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Iltalehdessä oli. "Princeton Election Consortium ennustaa, että Clintonin voitto on peräti 99 prosenttisesti varmaa."

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/20161108200024862...

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä Vastaus kommenttiin #4

Myös Huffington Postissa oli samaa luokkaa oleva ennuste.

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Soros rahoittaa nätä vassareita, ilmeisesti haluaa Civil War:n aikaiseksi.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Ylempi kuvankaappauksesi ei muuten ole ABC Newsista, vaan sen nimeä käyttävältä vitsisivustolta. Oikea ABC Newsin sivusto näyttää tältä: http://abcnews.go.com/

http://www.snopes.com/donald-trump-protester-speak...

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Miten vain, mutta tämän blogin kuvankaappauksessa oleva tapaus on kuitenkin sepitettä. Se on kiertänyt netissä kesäkuusta asti.

Käyttäjän SimonWahlroos11 kuva
Simon Wahlroos Vastaus kommenttiin #9

Trump protesteja on järjestetty kesäkuusta asti Sorosin rahoittamana, koska NWO tarvitsee hajoittavan kriisin ottaakseen hallitsevan otteensa =hajoita-ja-hallitse politiikkaa.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

"MItä tuon tunnin aikana tapahtui?" Olisiko asia niin yksinkertainen, että ääntenlaskenta edistyi ja Clintonin leirissä viimeinenkin toivo katosi?

Käyttäjän JarmoNevalainen kuva
Jarmo Nevalainen

Tulos oli jo varmistunut. Vaaleissa ensimmäinen onnittelupuhelu tulee aina kilpailijalta. Mainitsemani tapaus lienee aivan ainutkertainen ja siksi vähintäänkin outo.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

Jaa-a, missä on "varmistumisen" raja? Jos nyt tunnin odottaakin, ei se ainakaan ole tuhannesosaksikaan niin outoa ja ainutkertaista kuin Trumpin uhkaus olla tunnustamatta koko vaalitulosta, jos häviää.

Käyttäjän JarmoNevalainen kuva
Jarmo Nevalainen Vastaus kommenttiin #13

Kaikki suuret uutiskanavat olivat todenneet vaalien olevan ratkaistu, tosin osasta osavaltioista puuttui vielä lopullinen äänimäärä mutta voittaja oli selvillä.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Ei nyt taida Kansalaispuolueella mennä hyvin kun asiantuntijatasolla levitetään tällaista moneen kertaan feiksiksi osoitettua soopaa. Siteeraamasi uutistaho tarjoaa myös antimasturbaatiodelfiini Fappyn neuvoja itseraiskaamisen ehkäisyyn.

Haluataanko me oikeasti että Usarikin alkaa kuorruttua näillä höpöjutuilla? Vähän skarppausta, kiitos, Nevalainen.

Käyttäjän JarmoNevalainen kuva
Jarmo Nevalainen

Petra voit jatkaa maailman ihmettelyä sieltä kuplastasi tai mitä siitä on jäljellä.

Kuten jo tuossa aiemmin totesin on näitä palkkausilmoituksia ollut ympäri Yhdysvaltoja, just deal with it.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Kaikki vaalifeikkimeemit ja -jutut olivat ympäri Yhdysvaltoja, siksi niitä tehdäänkin. Se ei ole mikään todiste sille, että se on totta. Feikkijuttuja on molemmin puolin vaikka kuinka paljon, debunkkaussivustot ovat listanneet niitä kiitettävästi.

Alkuperäisen "palkatun protestoijan" feikkijutun tehnyt sivusto kiittelee ihan avoimesti saadessaan mainostuloja höynäytetyiltä.

Snopes, yhdysvaltalainen urbaaneja legendoja ja huijauksia paljastava sivusto on pöyhinyt moneen otteeseen palkatun proteistojan tarinan. Snopes kelpaa lähteeksi CNN:lle ja Foxillekin, joten ei ole kyse mistään kuplamädätyksestä.

En tällä kertaa linkkaa, mistä saat todisteet, sillä toivon että harjoittelet itse todenperäisyyden tarkistamista.

Toimituksen poiminnat