JarmoNevalainen

Kansalaispuolue tulee, oletko valmis?

  • Tulevaisuus
    Tulevaisuus

Kansalaispuolue rp on teettänyt Taloustutkimus Oy:llä mielipidetutkimuksen siitä, ketä suomalaiset pitävät parhaimpana seuraavan hallituksen pääministeriksi. Tulokset ovat monellakin tapaa yllättäviä.

Kansalaispuolueen pääministeriehdokas Paavo Väyrynen sai hyvän 7 % kannatuksen. Tulos on erinomainen kun huomioidaan että Kansalaispuolueen pääsy puoluerekisteriin tapahtui kolmisen viikkoa sitten. Se mikä tekee tuloksesta vieläkin merkittävämpää on nousu samoihin kannatuslukemiin hallitusta edustavan Timo Soinin kanssa.  Ei pidä unohtaa viime presidentivaaleja joissa Väyrynen oli Soinia suositumpi niin uudellamaalla kuin Soinin kotilinnake Espoossakin. Väkisin tulee mieleen Soinin lanseerama slogan "persut ei persettään myy". Ehkä vähän on myyty sittenkin?

Monet eduskuntapuolueet ovat jo aloittaneet takinkääntönsä aistiessan megatredin muutoksen. Nyt on äänestäjän vastuu antaa valtakirja Kansalaispuolueelle. Kansalaispuolue on sorretun ihmisen puolustaja minkä tavoitteena on palauttaa hyvinvointi ja pärjääminen mahdollisimman monelle suomalaiselle.
On tulevaisuuden kannalta äärimmäisen tärkeää että Suomen karille ajaneet elämäntapapolitikot eivät saa jatkaa edustustehtävissä. Tämän jälkeen seuraavana luonnollisena askeleena on virkamieskunnan pölytys.

Kansalaispuolue on tuskin syntynytkään ja silti kannatus on tätä luokkaa. Kun vastasyntynyt kasvaa ja kehittyy niin mihin kaikkeen se voikaan vielä yltää? 

Kanslaispuolue edustaa niitä kansalaisia jotka ovat saaneet tarpeekseen Eu:n ytimistä, euron fantastisuudesta, nykyisten eduskuntapuolueiden rosvouksesta, epäpätevistä kansanedustajista, omia etujaan ajavista virkamiehistä ja kaikenpuolin epäoikeudenmukaisesta yhteiskunnasta jossa jokainen on oman onnensa seppä,  kaikilla on oikeus kaikkeen mutta kenelläkään ei ole oikein vastuuta mistään.

Kansalaispuolueella on luonnollinen paikka seuraavassa hallituksessa. Hallitusvastuun myötä Paavo Väyrynen tulisi todelliseksi ennätysmieheksi. Hänestä olisi ainoa suomalainen joka on ollut ministeri kuutena eri vuosikymmenenä. Hän myös nousisi kaikkein pisimpään ministerinä olleeksi henkilöksi ohi Johannes Virolaisen. On sanomattakin selvää että kenelläkään ei ole vastaavaa kokemusta ja näkemystä Suomessa ministerinä olosta.

Tämä on loistava alku Kansalaispuolueelle. Kiitämme nöyrästi tuestanne. Valtuuttakaa Kansalaispuolue työskentelemään Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnin palauttamiseksi ja sen nostamiseksi korkeuksiin, jossa se ei aiemmin ole ollut. Yhdessä voimme muuttaa Suomen suunnan kohti parempaa.
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän taistolainen kuva
taisto vanhapelto

Olen ymmärtänyt, että Kansalaispuolueen jäseniksi kelpaavat vain kansanedustajat ja europarlamentin jäsenet. Rahvaaseen kuuluvat hyväksytään vain kannattajajäseniksi.

Miten ihmeessä tällaista puoluetta voi kutsua Kansalaispuolueeksi? Tietysti voi, mutta noilla reunaehdoilla kyseessä on valtapoliitikkojen puolue, joka oikeastaan pitää kansaa pilkkanaan.

Käyttäjän JarmoNevalainen kuva
Jarmo Nevalainen

Luuletko oikeasti että rivijäsenellä on mitään valtaa tai vaikutusmahdollisuuksia missään eduskuntapuolueessa???

Ei kai puolueen jäsenyys ole mikään itseisarvo? Suomessa on vallalla puolueuskonnollisuus. Samaa puolueetta äänestetään mitä isoisäkin äänesti. Tulokset näkyvät.

Käyttäjän taistolainen kuva
taisto vanhapelto

Ymmärrän kyllä puolueuskollisuuden, mutta puolueuskonnollisuudesta en ole ennen kuullut. Millaisia ovat SDP:n tai Kokoomuksen uskonnot?

Kirjoituksenne Kansalaispuolueen asiantuntijajäsenenä antaa sekä puolueesta että asiantuntijuudesta aivan kummallisen kuvan.

Käyttäjän perttupulkkinen kuva
Perttu Pulkkinen

Katsokaan kun nähdään. Menestystä toivoen. Mutta eikö se kuitenkin ole niin, ettei kansakaan aina niin tarkkaavaisesti äänestä vaikka hyviä ehdokkaita on ollut aina tarjolla. Kansaa ei pitäisi aina päästää vastuusta sen tutkimisesta ketä äänestää.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

”On suuri ilo ja nautinto päästä kamppailemaan muiden puolueiden kanssa Suomen tulevaisuudesta”, Väyrynen kirjoittaa blogissaan.
Miksi kansalaispuolueen perustaja ei jo nyt toimi kansanedustajan tehtävissä eduskunnassa? Käsitykseni mukaan siihen ei pitäisi olla mitään estettä. Puolue saisi välittömästi yhden kansanedustajan eduskuntaan. Voisiko kansalaispuolueen asiantuntijajäsenet ottaa kantaa tähän ja vaatia perustajaansa työskentelemään eduskunnassa.
Toiminta meppinä Brysselissä on hukkaan heitettyä aikaa jo sitäkin taustaa vasten, kun puolueen pääajatus on ”ajaa Suomen eroamista euroalueesta”, kuten Väyrynen kirjoittaa blogissaan.

Toimituksen poiminnat