JarmoNevalainen

NatsitFasistitNationalistitRasistit tulee, kiitos Vasemmisto!

  • Suomi Ikuisesti!
    Suomi Ikuisesti!
  • Isänmaa TAI Kuolema
    Isänmaa TAI Kuolema
  • Näitä ei viisaudella, oikeudella eikä rakkaudella sovitella.
    Näitä ei viisaudella, oikeudella eikä rakkaudella sovitella.

Suomessa vasemmisto itkee ja suree kansallismielisten liikkeiden ja puolueiden nousua. Huvittavaa. Syy noiden liikkeiden ja puolueiden nousuun ei ole tyhjästä sikiävä rasismi tai jossakin taudin lailla leviävä äärioikeistolaisuus. Syy niiden nousuun on hyvin yksinkertainen: vasemmisto itse teki niille tilaa unohtamalla kansojen oikeuksien puolustamisen.

Vasemmisto omaksui Wall Streetin pankkien kehittelemän globalisaation mukisematta ja vannoo vankasti sen nimeen. Vasemmisto rallattelee Euroopan Unionin suurpääomapiirien jatseja kritiikittä. Vasemmiston utopia haaveilee ylikansallisen vallankäytön demokratisoimisesta. Oikeasti, vasemmisto uskoo EU:n voivan muuttua demokraattiseksi järjestelmäksi jossa köyhä ja duunari on tärkeä.

Kun Jutta Urpilainen ja demarien ihmepoika Jungner ilmoittivat, ettei SDP tarvitse työläisiä ja kun vasemmistoliitto hyppäsi pää edellä sinivihreään mössöön, peli oli menetetty. Yhden ilmastonmuutoskonfrenssin hiilidioksidipäästöt ovat monin kertaiset tavallisen suomalaisen aikaansaannoksiin ja silti vasenvihreä kaaderi vaatii tavallisia suomalaisia lopettamaan saastuttamisen. Malliesimerkki vasemmiston harhailusta ja olennaisen unohtamisesta.

Pienten kansojen kohtalo ylikansallisissa valtarakenteissa on aina surkea. Jokainen voi käydä kysymässä asiaa Venäjän suomalaisugrilaisilta, Kiinan vähemmistökansoilta tai Amerikan alkuperäiskansoilta. Silti suomalaisen vasemmiston mielestä ylikansallinen harvainvalta ja suurpääomapiirien diktatuuri tuovat taivaan maan päälle. Euroopan Unioni, tuo suurpääomapiirien ja suuryritysten projekti on muka kansojen parhaaksi. Ei ole. Se on niiden hallitsemista varten.

Vasemmisto kavahtaa fasismia. Se haluaa kieltää, tuomita ja poistaa kaiken fasismin tästä maailmasta. Samaan aikaan se pitää EU:ta hyvänä. Vasemmisto olisi valmis menemään yhteen maailmanhallitukseen sekä yhteen valuuttaan, eine mench, eine grenze, eine regierung, eine valuta, eine, eine, eine, eine....
Jostain syystä vasemmisto ei halua nähdä sitä fasismin kovaa ydintä missä me elämme juuri nyt. Maailman kuuluisin fasisti Benito Mussolini määritti fasismin pohjimmiltaan korporatismiksi, tosinsanoen valtion ja suuryritysten yhteenliittymäksi. Vasemmisto ei kuitenkaan kykene näkemään nykypäivän fasistista EU:ta vihollisena. Päinvastoin se ihailee ja palvoo EU:ta joka kaipaa vasemmiston mukaan vain pientä pintaremonttia.

Vasemmiston EU-harha on yksi syy siihen miksi äärioikeiston on ollut niin helppo marssia suosioon. Äärioikeistolle on tilaa koska vasemmisto ei ole enää kansalaisten asialla, kansakuntien puolella, vaan ylikansallisen suurpääomien ja suuryritysten puolella tavallisia kansalaisia vastaan. Vasemmisto ei aja enää kansojen itsemääräämisoikeutta, vaan kansojen itsemääräämisoikeuden menettämistä. Sitä globalismi on ja sitä se tarkoittaa. One world - One government for all.

Globalismi on sama ideologia, jonka vanhat vasemmistolaiset tunsivat imperialismina. Jostakin käsittämättömästä syystä se on nykyvasemmistolle mieluinen ideologia ja hanke. Tämä on juuri se syy, miksi äärioikeiston kansallismieliset liikkeet ovat nousussa. Niille on tilaa. Kun vasemmisto siirtyi riistäjien ja varkaiden leiriin se loi tyhjiön, tilauksen jollekin joka puolustaa sorrettuja, köyhiä ja vähäosaisia. Tämän tyhjiön ovat nyt täyttämässä kansallismieliset ja patrioottiset liikkeet.

Vasemmiston suhtautuminen Yhdysvaltoihin Obaman presidenttikausien aikana paljasti vasemmiston oman  käänteisen rasismin.
Obama karkoitti USA:sta enemmän maahanmuuttajia kuin kukaan aikaisempi presidentti, mutta se oli Ok. Obama aloitti useamman sodan kuin kukaan aikaisempi presidentti, mutta se oli Ok.
Obama vainosi toisinajattelijoita ja ihmisiä, jotka paljastivat sotarikoksia yms. mutta sekin oli Ok.
Obama murhautti Gaddafin ja tuhosi Libyan, ihan ok.
Obaman hallintokaudella Yhdysallat loi ISISin ja pommitti Syyriaa vuodesta 2012 alkaen lähes tauotta, ok.
Obama junaili vallankaappauksen Brasiliassa, tuhosi Ukrainan, sabotoi Venezuelaa, mutta nämä on ihan ok.
Obaman aikana Yhdysvallat antoi itselleen valtuudet vangita kenet tahansa missä tahansa ilman oikeudenkäyntejä, ihan ok.
Obama laajensi NSAn valtuuksia vakoilla omia kansalaisiaan, tämäkin ehdoton ok.
Kaikki tämä oli vasemmiston mieleen. Miksi? Koska Obama oli musta. Se oli ja on edelleen ainoa syy siihen, miksi vasemmisto pitää tuota miestä hyvänä presidenttinä. Ja se on puhdasta rasismia (positiivista syrjintää), toki käänteistä sellaista, mutta silti juuri sitä ihteään. (Asiaan saa kristallinkirkkaan kuvan kun vaihtaa yllä olevassa kappaleesa Obaman tilalle Trumpin ja miettii mikä olisi ollut Suomen "vasemmiston" reaktio)

Entä se kansainvälinen solidaarisuus, josta vasemmisto edelleen huutelee? Joskus vuosikymmeniä sitten se ei ollut globalistisen agendan tahdissa tanssimista. Päinvastoin. Se oli sellaisen vastustamista. Se oli kansojen ITSENÄISYYSTAISTELUJEN tukemista. Nyt se on vaan jotenkin päässyt unohtumaan.
Chilessä presidentti Allende yritti kansallistaa kaivoksia, luoda kansallista hyvinvointia, ja hänet tapettiin George Bush vanhemman junailemassa sotilasvallankaappauksessa (Bush oli tuolloin CIAn läntisen pallonpuoliskon johtaja).
Nyky vasemmisto olisi kutsunut Allendea natsiksi ja äärioikeistolaiseksi nationalistiksi ja Pinochetin sotilasjunttaa ihanaksi kansainvälisyyskomiteaksi tjmv.

Suomalainen vasemmisto kiljui kurkku suorana Syyrian vastaista propagandaa, eikä tuominnut sanallakaan Naton vuonna 2012 alkanutta hyökkäystä (Naton erikoisjoukot olivat Syyriassa jo 2012 ja pommitukset alkoivat samoihin aikoihin), Israelin pommituksia Syyriassa, tai siellä riehuvien länsimaiden ja Persianlahden maiden tukemien terroristijärjestöjen suorittamaa kansanmurhaa. Se on nykyvasemmistolaisuutta, jossa lauletaan globalistien sanoittamia lauluja kansojen itsemääräämisoikeutta vastaan.

11. joulukuuta 1964 Ernesto Che Guevara piti puheen YK:n 19. yleiskokouksessa New Yorkissa. Hän päätti puheensa sotahuutoon: ”Mitta on täysi. Ihmiskunnan suurten massojen marssi on alkanut kohti itsemääräämisoikeutta. Isänmaa tai kuolema!"

Nykyvasemmiston silmissä moinen nationalistinen kiihkoilu on natsismia ja rasismia ja fasismia ja kaikkea pahaa. Kansojen itsemääräämisoikeus, kansakunnan itsenäisyys, kansallisuus ovat nykyvasemmistolle pahuutta, aivan kuten George Sorokselle, Bilderberger-ryhmälle, EU:lle, Wall Streetille ja nykyajan imperialisteille. 

Aina kun mainitsette populismin, äärioikeiston tai nationalismin niin on hyvä muistaa mikä on vasemmiston rooli näiden ilmiöiden nousussa. Ilman vasemmiston täydellistä tunarointia ja epäpätevyyttä niiden asioiden hoidossa joihin he saivat kansan mandaatin edellä mainituista ilmiöistä ei tarvitsisi Suomessa pahemmin keskustella. 

Mahdatte olle tyytyväisiä siellä vasemmalla Mauno Koivisto, Paavo Lipponen, Suvi-Anne Siimes, Paavo Arhinmäki, Jutta Urpilainen, Liisa Jaakonsaari, Annika Lapintie, Mikael Jungner, Tarja Halonen, Martti Ahtisaari, Jussi Saramo, Merja Kyllönen jne jne...

Yllä oleva teksti on pääosin Sande Parkkosen blogitekstistä MITEN VASEMMISTO TEKI ITSE TILAA "ÄÄRIOIKEISTOLAISILLE KANSALLISMIELISILLE" LIIKKEILLE

http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/03/miten-vasemmisto-teki-itse-tilaa.html

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Oiva tykitys Jarmolta, komppaan. Nurinkurista on, ettei edes vasemmistolaiset thinktankit tajua tilannetta, vai eikö haluta ravistella savijalkaista dinosaurusta? Kun vallankumous jäi teoriaksi, menkööt muutkin pesuveden kanssa viemäriin.

Käyttäjän KimmoKnutars kuva
Kimmo Knutars

EU on nykymaailman valistunut diktaattori, tai oikeammin oligarkia, jonka tuomat edut eivät muuta sitä tosiseikkaa että sen aiheuttamat muutokset valtarakenteisiin muodostavat riskejä.

Rooman ensimmäinen keisari Augustus saattoi hoitaa hommansa palvottavan hyvin, mutta jo kolmas keisari hullu Caligula ja viides ehkä vieläkin pahamaineisempi Nero.

Ja kaikista poliittisista selkäänpuukotuksista ja sisällissodista huolimatta Imperiumi kesti vuosisatoja.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Obama ei nyt todellakaan luonut Isisiä, kyllä sen loivat Bush kavereineen jo paljon aikasemmin. Paljon muutakn virheellistä ''oikeaa'' tietoa kirjoitus täynnä, mutta ei se mitään sehän kirjoittajan oikeus luetella ''totuuksia''.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Siitä vaan oikomaan asiavirheitä, tämä on keskustelupalsta.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Suoraa tykitystä, mutta antaa ajattelun aihetta myös muille kuin vasemmistolle.
Voi kysyä kuin Pilatus:" Mikä on totuus?".

Petteri Hiienkoski

Ei ihonväri ratkaise, koska liberaalivihervasemmistolle ei kelpaa Ben Carson, vaikka hän sanoisi saman kuin Obama. Obama on liberaalipopulismin messias, tai ainakin pyhimys.

http://petterihiienkoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/...

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

"Kansalaispuolueen asiantuntijajäsen" hoh,hoijaa.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Harvinaisen hyvä analyysi vasemmiston vastuusta fasismin nousun yhteydessä. Leon Trotski esitti samansuuntaisen johtopäätöksen jo 1930-luvun alkupuolella:

FASCISM
What It Is and How To Fight It

Toimituksen poiminnat