JarmoNevalainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Venäjäpakotteet

Järjetön Trump?

Luin kaksi tuoretta tulevan Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin haastattelua. Toinen arvostetussa Bild lehdessä ja toinen The Times sunnuntain painoksessa.

Lukiessani niitä en voinut muuta kuin hymyillä leveästi, myhäilin sisimmässäni sillä tulevan presidentin mielipiteet olisivat voineet tulla suoraan minulta.

Lentoliikenteen dominoefekti

Venäjä on ilmoittanut harkitsevansa Ukrainan kriisiin liittyvänä vastapakotteena rajoituksia eurooppalaisten lentoyhtiöiden oikeudelle lentää ilmatilansa yli Aasiaan. Samanaikaisesti niin Lähi-idän kuin Aasiankin lentoyhtiöiden omistajat hierovat käsiään yhteen.

3 mallia Suomelle selvitä ulos tulevasta helvetistä

Vielä vähän aikaa sitten PM Stubb antoi täysin poskettoman lausunnon tiedotusvälineissä, eli, että Venäjän vientikielto ei vaikuttaisi juuri lainkaan Suomen talouteen. PM Stubbin mukaan pakotteet ovat Suomelle enemmän talous- kuin turvallisuuspoliittinen kysymys, eli, koska EU-Suomi ei ole enää “harmaalla vyöhykkeellä”.

Venäläiset: "Suomen valtionjohto valehtelee"

Venäläisten keskuudessa suomalaisten maine alkaa rapistumaan. Siinä kun Suomea arvostettiin nyt asenteet ja mielipiteet ovat muuttumassa.

Venäläiset seuraavat sosiaalisessa mediassa tarkaan sitä mitä heistä maailmalla kirjoitetaan ja kertovat avoimesti milipiteensä. Venäjä, venäläiset eivät ole mikään erillinen saareke maailmalla.

Suomessa vaan media ja poliittinen eliitti haluaa pitää yllä mielikuvaa yksinapaisesta Venäjästä, jossa kansalaiset toimivat niin kuin johtajat määrää.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä